Bezorging post nl.

Het bezorgen van post, pakketten en andere zendingen is in deze moeilijke omstandigheden belangrijk voor het maatschappelijk verkeer. Zolang dat veilig en gezond kan, blijven we op verantwoorde wijze bezorgen. Volgens het RIVM is de kans klein dat je ziek wordt als je spullen of oppervlakken aanraakt of vastpakt, zoals post of pakketten. Ze geven aan dat de kans nog kleiner wordt als je regelmatig de handen wast en voorkomt dat je na het aanraken met de handen in het gezicht komt. Zie ook de informatie op de website van het RIVM. Wij blijven de situatie op de voet volgen en nemen maatregelen als dat noodzakelijk is.

Verzending en levering

Voor 16.00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die voor 16.00 zijn gedaan worden dezelfde dag nog verzonden en worden de volgende dag geleverd (m.u.v. het weekend en de feestdagen). Alle bestellingen boven de 25 euro worden gratis verzonden.

Alle pakketjes worden standaard met PostNL verzonden. Zodra de bestelling ons magazijn verlaat, word je hiervan op de hoogte gesteld en kun je je bestelling volgen.

Pakketjes kunnen desgewenst na afspraak en betaling, ook worden opgehaald op ons adres.

Leveradres wijzigen

Na het plaatsen van de bestelling is het adres niet meer te wijzigen.

Wij proberen bij LifeStyle by Nancy orders zo spoedig mogelijk te verpakken en te verzenden. Een wijziging van het adres na een geplaatste bestelling is alleen mogelijk wanneer de order nog niet is verwerkt in ons magazijn.

Vragen? Neem dan contact op met de klantenservice en houd je bestelnummer en adres bij de hand.