Over mijn verzorgingslijn Henriëtte Faroche:

Een uitgebreide en professionele verzorgingslijn voor zeer betaalbare prijzen.

De producten van Henriëtte Faroche worden gebruikt tijdens mijn behandelingen in de salon Nancy Nails & Beauty. Tevens zijn ze ook beschikbaar voor verkoop. Hierdoor is de mogelijkheid om de optimale verzorging thuis voort te zetten. 

Het ruime aanbod van Henriëtte Faroche producten geeft de mogelijkheid om zeer persoonlijk en afgestemd op uw huidtype uw huid optimaal te verzorgen.

Voor elk huidtype zijn er reinigingsproducten, crèmes en diverse aanvullende verzorgingsproducten die zijn voortgekomen uit een combinatie van oeroude wetenschap van zuivere, plantaardige producten en de nieuwste inzichten in huidverzorging.

Al deze producten hebben één ding gemeen, namelijk de kracht van de natuur! Henriëtte Faroche gebruikt de intensieve werking van bloemen en planten voor de totale huidverzorging. Henriëtte Faroche werkt  met 100% natuurlijke  essentiële oliën uit extracten van bloemen & planten met een intensieve werking. Henriëtte Faroche heeft exact die etherische oliën samen gebracht die zorgen voor een snelle celregeneratie en die probleemoplossend werken bij specifieke huidproblemen. Met behulp van o.a. de concentraten kan er voor ieder huidprobleem een oplossing gevonden worden.

Henriëtte Faroche test niet op dieren. 


Gezichtsbehandeling

 

 

Voelt je huid droog en trekkerig aan?

Dit komt onder andere door de lagere luchtvochtigheid. Bovendien wordt de barrière functie van de huid zwakker door het ure weer. Met behulp van dit "Winterboost mini pakket" geef je je huid letterlijk een "Boost" !

Dit mini pakket bevat o.a 

Een reinigingsmelk 10ml

Een tonic 10ml

Een gezichts-lysing ( lichte scrub)

Een 24h crème

Een masker 

Een heerlijke ampul van Vitamine E en Jojoba.

Hiermee kunt u minimaal 2 behandelingen doen.

Laat u uitstraling stralen, je moet er tenslotte je hele leven mee doen.

Prijs: 16,95

Je vind hem onder Droge - zeer droge huid