14 dagen retourrecht

Is je bestelling niet wat je verwacht had? LifeStyle by Nancy biedt je de garantie om je bestelling 14 na aankoop gratis te retourneren en je geld terug te krijgen.

Dit kan logischerwijs enkel met onbeschadigde sieraden die liefst in de originele verpakking worden teruggestuurd. Gelieve ook het pakket voldoende frankeren. Na ontvangst van de goederen betalen wij het factuurbedrag binnen de 14 dagen aan je terug. Zowel de kosten als het risico van verzenden (bijvoorbeeld als een pakket zoek raakt bij PostNL) zijn bij een retournering voor eigen rekening. Wil je er zeker van zijn dat het retourpakketje bij ons aankomt, verstuur het dan aangetekend of met track en trace of geef het af op ons adres.

Retourzendingen die niet identificeerbaar zijn, worden indien dit mogelijk is, teruggestuurd naar de afzender. Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Let op! Om hygiënische redenen mogen oorbellen niet zijn gepast. Retouren die hier niet aan voldoen, die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd en worden dus niet terugbetaald.

 

Wettelijke voorwaarden volgens Webshop Keurmerk

Het is wettelijk bepaalt dat de koper een periode van 14 dagen heeft om van zijn aankoop af te zien zonder het opgeven van een reden. Deze periode van retournering gaat in vanaf de dag van ontvangst van het product. Vanaf het moment van de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Dit kan enkel als het product ongebruikt en onbeschadigd wordt teruggestuurd in de originele verpakking. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Het factuurbedrag wordt binnen de 14 dagen gecrediteerd naar je middel van betaling tenzij anders vermeld door de koper. Retouren kunnen worden verzonden naar het onderstaande adres. Vragen over retouren kunt u het best doorgeven via WhatsApp of email. 

LifeStyle by Nancy
Multatulistraat 4
4003 KC Tiel
Nederland
M 06-43493227(+WhatsApp)
E nancynails@ziggo.nl